Publicat la: 11.06.2019. 18:10 / 669 views

SECŢIILE GLORIEI, LA MÂNA ALEŞILOR LOCALI. RUGBY-UL, FUTSALUL ŞI VOLEIUL FEMININ AR PUTEA FI DESFIINŢATE

Zvonurile conform cărora mai multe secţii ale clubului Gloria ar putea fi desfiinţate, din cauza reducerilor de buget, par a fi tot mai veridice. Sunt vizate secţiile de rugby, futsal şi volei feminin, dar ar putea dispărea şi alte sporturi din portofoliul clubului. Totul depinde de votul consilierilor locali, în contextul în care un proiect de hotărâre va fi înaintat, cel mai probabil, pentru şedinţa de la sfârşitul lunii.

conferinta gloriaÎn urmă cu 11 zile, întrebat dacă există posibilitatea desfiinţării secţiei de rugby, directorul Gloriei a declinat orice răspuns concret, din cauză, probabil, că nicio decizie nu fusese luată. Între timp, a apărut şi ipoteza desfiinţării secţiei de futsal şi se vorbeşte chiar şi de dispariţia voleiului feminin, de la clubul buzoian. Totul, din cauza reducerilor drastice de buget, anunţate, de altfel, încă din luna aprilie. Culmea, dacă voleiul feminin nu a reuşit promovarea în elită, rugby-ul şi futsalul reprezintă urbea la cel mai înalt nivel competiţional intern. Azi, preşedintele Consiliului Director al clubului a fost la fel de vag, refuzând să se pronunţe pe marginea subiectului. Evident, decizia va aparţine aleşilor locali. Asta dacă pe ordinea de zi a şedinţei CLM de la finele lunii va exista un proiect de hotărîre.

Deşi au fost “în obiectiv”, cele două echipe ar fi dispus, în actualul exerciţiu financiar, de bugete generoase. În 2019, secţia condusă de George Georgescu are alocate aproape 30 de miliarde de lei vechi, în timp ce futsalul are de trei ori mai puţin. Ambele echipe au avut sezonul trecut succes la publicul buzoian. În plus, în cadrul secţiei de rugby activează şi 60 de copii. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!