Publicat la: 10.11.2020. 19:09 / 859 views

SECȚIILE A.T.I., PLINE LA BUZĂU ȘI RÂMNICU SĂRAT. TOT MAI MULȚI PACIENȚI ÎN STARE GRAVĂ

Cu un număr record de îmbolnăviri în ultima perioadă, nu este de mirare că secțiile de Terapie Intensivă din spitalele buzoiene sunt pline. Atât la Spitalul Județean, cât și la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, toate paturile destinate pacienților cu COVID sunt ocupate. Urmăriți imagini, în exclusivitate, dintr-un salon de ATI.

ati spital pacienti covidLa Spitalul Județean de Urgență Buzău, personalul medical de la Terapie Intensivă face față cu greu valului de pacienți cu comorbidități, ajunși în stare gravă, din cauza complicațiilor suferite pe fondul înfectării cu coronavirus. La secția A.T.I. a celei mai mari unități spitalicești din județ, toate paturile destinate tratării pacienților cu COVID sunt ocupate.

Aceeași situație este la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, unitate suport de COVID. Aici, de câteva zile, secția A.T.I. funcționează la capacitate maximă, cele 15 locuri disponibile fiind ocupate.

În aceste condiții, autoritățile din sănătate încearcă să găsească noi soluții pentru suplimentarea paturilor de Terapie Intensivă destinate bolnavilor de coronavirus. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!