Publicat la: 02.07.2019. 18:10 / 595 views

SECŢIA DE RUGBY NU SE DESFIINŢEAZĂ. ASIGURĂRILE VIN DINSPRE PRIMĂRIE

Fanii rugby-ului din oraş pot răsufla uşuraţi. După ce în ultima lună s-a tot vehiculat că secţia din cadrul Gloriei va fi desfiinţată, astăzi, edilul şef a precizat că elevii lui Costică Merşoiu vor continua şi la anul în Superliga CEC Bank. Din păcate, tocmai din cauza incertitudinii, mai mulţi rugbişti au părăsit Gloria în speranţa că-şi vor găsi alte echipe.

rugby scm gloria cu timisoara in cupaEste cert, secţia de rugby a clubului Gloria nu va fi desfiinţată. Precizarea a venit chiar de la primarul Constantin Toma. Edilul a promis că municipalitatea va sprijini sportul cu balonul oval, astfel încât Gloria să poată evolua şi la anul în Superliga CEC Bank.

De altfel, faptul că rugbiştii buzoieni evoluează în elită a fost unul dintre principalele argumente pentru păstrarea secţiei. Un alt atu important al rugby-ului a fost tradiţia, fiind ramura care a adus cea mai mare performanţă din istoria sportului de echipă buzoian, Cupa României în 1987.

Nu se ştie, deocamdată, dacă vor fi păstrate secţiile Futsal şi Volei Feminin, despre care s-a tot vehiculat că vor fi desfiinţate. Cert este că, din cauza incertitudinii şi a numeroaselor zvonuri, mai mulţi elevi de-ai lui Costică Merşoiu au părăsit Gloria, pentru a-şi găsi angajamente la grupările mai stabile financiar. Doisprezece sportivi a pierdut secţia de rugby până astăzi. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!