Publicat la: 20.02.2020. 19:38 / 383 views

SEBASTIAN CUCOŞ, OFIŢER LA IJJ BUZĂU. A FOST ŞEF AL JANDARMERIEI ROMÂNE ÎN TIMPUL VIOLENŢELOR DIN 10 AUGUST 2018

Sebastian Cucoș, șef al Jandarmeriei Române în timpul violențelor din 10 august 2018, a ajuns ofițer la Inspectoratul de Jandarmi al Județului Buzău. Acesta este detașat pentru o perioadă de 3 luni și este împuternicit să îndeplinească activități specifice pe linia misiunilor de ordine publică.

cucos actiuneDin 13 februarie 2020, în rândul jandarmilor buzoieni a apărut un personaj destul de discutat după evenimentele din 10 august 2018. Sebastian Cucoș, șef al Jandarmeriei Române în timpul violențelor din 10 august 2018, este ofițer la Inspectoratul de Jandarmi al Județului Buzău.

“Domnul Sebastian Cucoș este detașat la Inspectoratul Județean de Jandarmi Buzău, prin ordinul Inspectorului General, să îndeplinească activități specifice pe linia misiunilor de ordine publică timp de 3 luni. El este încadrat în continuare pe funcția de director la Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București. Detașarea este de 3 luni, începând cu data de 13 februarie 2020”, a declarat pentru Campus TV Georgiana Nazîru, purtător de cuvânt al IJJ Buzău.

In 21 septembrie 2018, Sebastian Cucos a fost pus sub acuzare de catre procurori pentru complicitate la abuz in serviciu si complicitate la participatie improprie la purtare abuziva in dosarul violentelor de la protestul din 10 august 2018 din Piata Victoriei.

In august 2019, Sebastian Cucos a revenit pe postul de director general al Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti, post ocupat in perioada iunie 2016 – august 2017, cand a fost imputernicit inspector general al Jandarmeriei Romane. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!