Publicat la: 28.02.2020. 19:45 / 1.508 views

SE VA ȚINE SAU NU? FINALA EUROVISION SUB AMENINȚAREA CORONAVIRUSULUI

Primăria este pregătită să instituie măsuri pentru protejarea populației în caz de criză. Coronavirusul nu a fost confirmat în oraș și nu va afecta desfășurarea Finalei Naționale Eurovision 2020. La spectacol vor fi prezenți peste 1500 de spectatori iar pe scenă vor urca și interpreți sosiți din alte țări.

eurovision 2019Alertele din județul nostru referitoare la suspectarea unor persoane de infectare cu coronavirus, dar și confirmarea primelor trei cazuri din țară, ar trebui să fie în atenția tuturor autorităților locale.

Și Municipalitatea buzoiană trebuie să fie pregătită cu măsuri rapide și eficiente pentru protejarea populației.

Peste 1500 de spectatori și organizatori se vor afla pe 1 martie în Sala Sporturilor ”Romeo Iamandi” pentru a participa la Finala Selecției Naționale Eurovision 2020.

Deja buzoienii au început să se întrebe dacă o astfel de manifestare, unde se adună lume multă, nu reprezintă un potențial pericol pentru sănătatea participanților.

Unii se așteaptă chiar la măsuri drastice care ar putea avea ca rezultat suspendarea spectacolului.

În spectacolul din 1 martie vor avea loc și scurte recitaluri ale unor interpreți străini.

Va urca pe scenă Loreen, cea care a câștigat Eurovisionul din 2012 cu melodia ”Euphoria” și care a fost în fruntea topurilor din peste 20 de țări.

Alături de Roxen, reprezentanta României la finala de la Rotterdam vor susține recitaluri și alți doi concurenți, din Cipru și din Norvegia, dar și Dora Gaitanovici.(Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!