Publicat la: 23.08.2019. 19:21 / 907 views

“SE VA STABILI CĂ NU A AVUT DISCERNĂMÂNT!” DR. CRISTACHE, DESPRE EXPERTIZA DIN DOSARUL CRIMELOR

Din expertiza neuropsihiatrică va rezulta că autorul crimelor de la Spitalul Săpoca nu a avut discernământ în momentul comiterii faptelor. Este ipoteza lansată de fostul manager al Spitalului Săpoca, medicul psihiatru Maria Cristache. Ieri, Nicolae Lungu a fost dus la Institutul de Medicină Legală, păzit de mascaţi.

criminal site copyMiercuri, procurorul de caz a dispus efectuarea expertizei neuropsihiatrice asupra autorului cercetat pentru omor calificat, tentativă la omor calificat şi distrugere. Ieri, bărbatul din Săgeata, a fost scos din camera de izolare şi adus la Buzău, la I.M.L., unde i-au fost recoltate probe toxicologice şi a stat de vorbă cu medicii legişti. 

Expertiza este cea mai importantă fază a anchetei în astfel de cazuri, esenţială în modul în care vor continua cercetările. Doctorii din comisia specială vor analiza întregul istoric medical al pacientului.

Maria Cristache, fost director al Spitalului Săpoca, este convinsă că, în urma expertizei, se va stabili că autorul crimelor nu avea discernământ în momentul comiterii faptelor.

În cazul în care se va concluziona că nu a avut discernământ, inculpatul nu va răspunde penal, urmând a fi internat într-o secţie specială pentru bolnavi periculoşi, eventual la secţia de la Ojasca. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!