Publicat la: 18.06.2020. 18:15 / 488 views

SE UMPLE SPITALUL DE LA RÂMNIC. SUNT INTERNAȚI 143 DE PACIENȚI

Crește alarmant numărul pacienților infectați cu noul coronavirus internați la spitalul suport din Râmnicu Sărat. Cadrele medicale lucrează deja la capacitate maximă, iar numărul de îmbolnăviri se așteaptă să crească, în condițiile în care Buzăul se confruntă cu o transmitere comunitară a virusului.

covid nouDacă miercuri în unitatea suport din Râmnic erau 130 de bolnavi internați, joi sunt deja 143.  65 sunt bărbați, 73 sunt femei iar cinci sunt copii.  62 dintre pacienții diagnosticați cu COVID 19 sunt asimptomatici, însă restul de 73 au forme medii de boală, tușesc și au febră.

Județul Buzău numără conform raportării de astăzi 351 de bolnavi de coronavirus iar dintre acestia 8, care aveau şi alte boli, au murit.  

Județul Buzău se confruntă în acest moment cu o răspândire comunitară, în care virusul se transmite de oriunde, din magazine, din mijloacele de transport ori de pe stradă, fără ca pacienții nou confirmați să mai fie contacți ai altora deja găsiți pozitivi.

Este fenomenul cel mai periculos în timpul pandemiei de coronavirus, care poate duce la umplerea spitalelor și poate genera, chiar, un blocaj în sistemul medical. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!