Publicat la: 07.06.2017. 18:05 / 780 views

SE STRÂNG SEMNĂTURI PENTRU GREVA GENERALĂ. PROFESORII AR PUTEA BLOCA SFÂRŞITUL ANULUI ŞCOLAR

Se strâng semnături pentru grevă generală în educaţie. Liderii de sindicat au declanşat procedurile pentru încetarea lucrului în ultima săptămâna a anului şcolar. Dacă la nivel naţional peste jumătate dintre cadrele didactice vor fi de acord, activitatea va fi întreruptă începând cu data de 12 iunie.

protest prof 3După protestele de stradă organizate săptămâna trecută, sindicaliştii din învăţământ au trecut la următorul pas. Au început strângerea de semnături pentru declanşarea grevei generale.

În cazul în care jumătate plus unul dintre membrii de sindicat de la nivel de ţară vor fi de acord cu proteste radicale, din data de 12 iunie profesorii vor înceta activitatea. În aceste condiţii, examenele naţionale ar putea fi afectate.

Sindicaliştii din educaţie considera că în grila propusă în Legea salarizarii, profesorii sunt trecuţi pe o treaptă de salarizare inferioară celei promise de Guvern. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!