Publicat la: 20.11.2019. 19:14 / 539 views

SE SCUMPEŞTE GUNOIUL. APROAPE 15 LEI/PERSOANĂ, DIN IANUARIE 2020

Din ianuarie se scumpeşte gunoiul în municipiul Buzău. De la 12.60 lei, tariful va ajunge la 14.93 de lei de persoană. Majorarea de preţ este propusă de societatea de salubritate, care invocă scumpirea unei taxe de mediu şi creşterea salariului minim pe economie.

depozitare gunoi 3Săptămâna aceasta, Primăria a lansat în dezbatere publică proiectul privind modificarea tarifelor pentru serviciul public de salubritate. Despre propunerea de scumpire a avertizat chiar conducerea RER, la ultima şedinţă a Consiliului Local Municipal.  

Pentru majorarea tarifelor mai sunt invocate scumpirea preţului la fabricile de ciment pentru componenta din sortarea deşeurilor menajere, dar şi majorarea salariului minim pe economie.

Potrivit proiectului care va fi supus dezbaterii şi votului în miniparlamentul local, de la 1 ianuarie, preţul pe persoană va fi majorat de la 12.60 la 14.93 lei, ceea ce înseamnă o scumpire cu aproape 20%. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!