Publicat la: 05.03.2018. 19:19 / 1.307 views

SE SCHIMBĂ POARTA ORAŞULUI. INTRAREA ÎN MUNICIPIU DINSPRE PLOIEŞTI AR PUTEA FI MUTATĂ

Primăria Buzău continuă demersurile pentru preluarea segmentului din DN2 E85 până la sensul giratoriu dinspre Ploieşti şi Urziceni. Strada se va numi „Calea Eroilor” şi va fi poarta de intrare în oraş. Odată cu modernizarea zonei „Bariera Ploieşti, va fi mutat şi indicatorul care marchează intrarea în municipiu.      

lucrari intrare oras 1Segmentul de stradă dintre intersecţia cunoscută de buzoieni ca „Bariera Ploieşti” şi până la sensul giratoriu dinspre Ploieşti şi Urziceni se va numi în curând „Calea Eroilor”.

Chiar dacă întreţinerea acestui drum va necesita cheltuieli suplimentare pentru Municipalitate, preluarea lui este impusă de lege.

Primăria a iniţiat demersurile necesare la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pentru preluarea acestui segment de drum naţional.

Nu demult, astfel de demersuri au fost duse la capăt şi în privinţa Şoselei Nordului, centura ocolitoare a Buzăului, care a fost trecută în administrarea Municipalităţii.

Deocamdată, indicatorul rutier care semnalizează intrarea în oraş va rămâne pe vechea poziţie.

Odată cu reabilitarea şi modernizarea zonei „Bariera Ploieşti” şi a bulevardului Unirii, este posibil ca intrarea în oraş să fie mutată imediat după sensul giratoriu. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!