Publicat la: 14.10.2020. 18:37 / 204 views

SE SCHIMBĂ IAR PROGRAMUL LA CAZIER. DE LUNI PÂNĂ VINERI, 8:00 – 14:00

Se schimbă iar programul pentru eliberarea cazierelor. Funcționarii de la ghișee au scăpat de valul de solicitări și au revenit la un program de șase ore.

cazier 4După avalanșa de cereri din ultimele două săptămâni, situație care a impus prelungirea programului de lucru cu publicul, la Serviciul Cazier al IPJ Buzău se modifică din nou orarul de funcționare.  

Reprezentanții IPJ fac un apel către buzoienii care vin la Serviciul Cazier, să respecte regulile de distanțare și de protecție individuală împotriva SARS-COV2.

La începutul acestei luni, funcționarii de la ghișee s-au confruntat cu un val de solicitări, motiv pentru care programul cu publicul fusese prelungit. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!