Publicat la: 05.02.2019. 19:10 / 780 views

SE SCHIMBĂ FORMATUL COMPETIŢIILOR JUDEŢENE DE FOTBAL? 14 ECHIPE LA LIGA A PATRA ŞI TREI SERII LA LIGA A 5-A

fotbal 2Competiţiile aflate sub patronatul Asociaţiei Judeţene de Fotbal ar putea fi reconfigurate. Se doreşte micşorarea numărului de echipe la liga a 4-a, de la 16 la 14, şi de asemenea reconfigurarea ligii a V-a. Prima variantă luată în calcul de AJF este formarea a trei serii de liga a 5-a, ceea ce ar însemna comasarea cu echipele ligii a 6-a. Astfel, spun şefii fotbalului judeţean, echipele ar evita deplasările lungi şi costisitoare. O altă variantă luată în calcul prevede tot o ligă a 4-a formată din 14 echipe, cu două serii a câte douăsprezece cluburi în liga a 5-a şi alte două, cu 10 echipe, la liga a şasea.

Decizia se va lua la Adunarea Generală a membrilor afiliaţi, de pe 28 februarie.

În prezent, liga a 4-a buzoiană este formată din 16 echipe, cele două serii ale diviziei a 5-a adună la start câte 14, iar în liga a 6-a evoluează zece competitoare. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!