Publicat la: 10.09.2019. 17:41 / 509 views

SE REPARĂ PODUL. AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE LA PODUL MARGHILOMAN

Primul pod dintre cele trei care traversează Şoseaua Brăilei a intrat în reparaţii. Pentru că nu au sosit banii solicitaţi de la Guvern, lucrările se fac din fondurile Municipalităţii.

lucrari pod 1Chiar dacă încă nu au sosit banii guvernamentali solicitaţi pentru repararea celor trei poduri care traversează Şoseaua Brăilei, lucrările au început deja cu fonduri de la Primărie.

Primul pod la care au fost demarate lucrările de pregătire pentru reabilitare este cel de la Marghiloman.

În paralel se lucrează la partea de proiectare pentru stabilirea celei mai bune soluţii de reabilitare la pasajele CFR şi Metalurgica.

Traficul greu va fi deviat pe trasee alternative.

În acest caz, autovehiculele de mare tonaj care tranzitează Bulevardul Industriilor vor circula pe două drumuri judeţene din zona Ţinteşti, cu ieşire la DN2 B, Buzău – Brăila.

Mai rămâne doar ca Poliţia Rutieră şi Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere să-şi dea acordul pentru devierea traficului greu. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!