Publicat la: 02.07.2018. 18:21 / 851 views

SE REPARĂ LOCURILE DE JOACĂ. VOR FI CONSTRUITE ÎNCĂ CINCI ASTFEL DE SPAŢII PENTRU COPII

A venit vacanţa mare şi copiii trebuie să-şi ocupe timpul în care stau acasă. Pentru cei mai mici dintre ei, locurile de joacă amenajate de Primărie sunt locul preferat pentru a-şi petrece o parte din zi. Multe dintre aceste spaţii în aer liber construite special pentru copii au intrat în reabilitare.      

reparatie loc joaca 3În special, în cartierele de blocuri unde sunt şi mulţi copii, Primăria a amenajat locuri de joacă în care aceştia să-şi poată petrece în siguranţă câteva ore pe zi.

O parte dintre aceste spaţii au fost deja reabilitate şi modernizate în timp ce altele intră în reparaţii în aceste zile.

Se lucrează în prezent la demolarea mobilierului de la locul de joacă din spatele clădirii „Coroana” pentru a fi înlocuit cu piese noi.

Pentru reabilitarea acestui loc, avizele au fost obţinute într-un timp mai îndelungat, deoarece se află în vecinătatea unei clădiri monument istoric.

De asemenea, în zona Unirii Sud, se lucrează, de asemenea, la modernizarea locului de joacă existent.

Lucrătorii de la Urbis vor termina de aşternut covorul de tartan, urmând ca şi aici şă fie reînnoit mobilierul.

Primăria mai are de reabilitat un număr de 18 locuri de joacă existente şi va mai construi altele cinci, conform standardelor existente.

Este extrem de important pentru copiii buzoienilor să aibă locuri de joacă moderne în care să-şi petreacă zilnic un timp în aer liber, în deplină siguranţă, vegheaţi de bunici ori de părinţi. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!