Publicat la: 07.10.2020. 18:16 / 410 views

SE REIA LIGA 1 DE FUTSAL. LUCEAFĂRUL, TURNEU DE 3 ZILE LA MIERCUREA CIUC

Dupa mai multe luni de inactivitate, se reia si prima liga a competitiei interne, la futsal. Luceafarul Buzau joaca in weekend cu Deva, Calarasi si Universitatea Cluj, intr-un turneu de 3 zile gazduit de Miercurea Ciuc.

luceafarul 2Trei zile pline de futsal, pe parcursul weekendului. Competiția internă se reia cu un turneu găzduit de Miercurea Ciuc, pe sistemul celui adoptat și de federația de handbal. Luceafărul Buzău va disputa trei meciuri, în trei zile consecutive. În prima partidă, elevii lui Iulian Trăsnea vor întâlni cea mai titrată echipă din România, Autobergamo Deva. Partida va fi transmisă în direct de o televiziune cu acoperire națională. Duminică, buzoienii vor întâlni pe Dunărea Călărași, șirul de meciuri încheindu-se luni, cu o partidă contra celor de la Universitatea Cluj.

Programul turneului este unul draconic, cu trei partide în trei zile. Șefii clubului buzoian spun că și cheltuielile sunt mai mari decât în sistemul competițional obișnuit. Cu toate aceste inconveniente, sunt bucuroși că se reia activitatea.

Din cauza lipsei de fonduri, Luceafărul a reușit un singur transfer. Este vorba despre Adrian Călugăreanu, jucător cu experiență, cu ștate vechi în prima ligă din România.

Obiectivul pentru sezonul în curs, pentru Luceafărul Buzău, este evitarea retrogradării. Trupa lui Iulică Trăsnea s-a văzut văduvită de sprijinul municipalității, după desființarea secției de futsal a Gloriei Buzău. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!