Publicat la: 27.05.2020. 18:12 / 476 views

SE REIA EXPERTIZAREA DOSARELOR DE PENSII MEDICALE. BENEFICIARII AU TIMP PENTRU REVIZUIRE, PÂNĂ PE 15 IUNIE

Casa Județeană de Pensii aduce la cunoștința beneficiarilor sistemului public de pensii reluarea activitatii de relatii cu publicul a cabinetelor de expertiză medicală din cadrul Policlinicii Nicolae Titulescu. Persoanele care beneficiază de pensie de invaliditate au termen până pe 15 iunie, pentru revizuirea medicală.

policlinica casa de pensii masuri4

Cum în perioada stării de urgență activitatea de revizuire medicală a persoanelor care beneficiază de pensie de invalidiate a fost suspendată, toți beneficiarii sunt înștiințați că li s-a acordat o perioadă de grație, pentru completarea și înaintarea dosarelor, perioadă care se încheie pe 15 iunie. Pensionarii în cauză trebuie să știe în primul rând că nu trebuie să se prezinte la cabinetele medicale de specialitate. Ei vor preda personal, sau vor transmite documentele necesare, la sediul Casei Județene de Pensii. Actele vor fi transmise, mai apoi, către cabinetele de specialitate. Medicului expert îi revine apoi sarcina de a decide asupra capacităților de muncă a fiecărui beneficiar, în baza documentelor primite.

La nivel de județ sunt înregistrați aproximativ 2000 de beneficiari ai pensiei de invaliditate.

Dacă medicul specialist consideră documentația primită ca neconcludentă, poate solicita prezența beneficiarului, pentru a se edifica asupra stării de sănătate a acestuia. (Mihai Bunaziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!