Publicat la: 06.03.2017. 18:48 / 3.259 views

SE REFACE SKATEPARK-UL DE LÂNGĂ ŞTRAND? CONSTANTIN TOMA S-A ÎNTÂLNIT CU RIDERII BUZOIENI

Sesiune de lucru mai puţin obişnuită, ieri, pentru primarul municipiului. Constantin Toma a răspuns invitaţiei făcută de un grup de tineri, pentru a discuta despre posibilitatea refacerii skateparkului din vecinatatea ştrandului. Edilulşef nu exclude posibilitatea unei refaceri totale a complexului de sporturi extreme, situat în Parcul Tineretului.

toma parc 2Mai mulţi tineri buzoieni, pasionaţi de sporturi extreme, l-au contactat, prin intermediul facebook, pe primarul Constantin Toma. Edilul şef a răspuns invitaţiei făcute de tineri, dându-le întâlnire ieri dimineaţă, chiar în Parcul Tineretului.

Adolescenţii prezenţi i-au prezentat edilului problemele cu care se confruntă şi pericolele la care se expun din cauza stării avansate de degradare în care se află mobilierul skatepark-ului, cu rugămintea de a repara, pe cât posibil, complexul sportiv.

Primarul a promis că va analiza posibilitatea refacerii parcului, după ce va studia, în prealabil, câteva complexe similare amenajate în alte oraşe. Tinerii au fost invitaţi să-i trimită viceprimarului Andrei Neder câteva propuneri.

Nu este exclusă nici o vizită de lucru, într-un oraş unde exista, deja, un astfel de complex. O echipă buzoiană, formată din viceprimar şi un tânăr pasionat de sporturi extreme ar urma să se deplaseze, saptămâna viitoare, la Alba Iulia, oraş dotat cu un astfel de skatepark. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!