Publicat la: 18.05.2020. 19:08 / 716 views

SE REDESCHIDE SECȚIA DE MEDICINĂ INTERNĂ. A FOST FĂCUTĂ DEZINFECȚIE TOTALĂ

Secția de Medicină Internă din Spitalul Județean Buzău s-a redeschis începând de astăzi. Autoritățile de sănătate publică au decis ca acest compartiment să fie redeschis, după efectuarea testelor pentru coronavirus pentru toate cadrele medicale și toți pacienții internați aici.

spital sectie medicalaSecția de Medicină Internă din Spitalul Județean Buzău s-a redeschis începând de astăz.i Autoritățile de sănătate publică au decis ca acest compartiment să fie redeschis, după efectuarea testelor pentru coronavirus pentru toate cadrele medicale și toți pacienții internați aici. În urma izolării celor 11 cazuri de COVID-19 și a unei dezinfecții totale, secția se redeschide. 

Pacienții care pot fi tratați la domiciliu vor fi externați, în secția de Boli Interne urmând sa rămâna doar cei care au nevoie stringentă de supraveghere de specialitate. Pe de altă parte, luni, se trece la testarea angajaților de pe secția de Dializă, acolo unde își desfășoară activitatea medicul contaminat. 

”Din totalul de 33 pacienți au ieșit 4 pozitivi plus 7 cadre medicale. S-a concluzionat că de astăzi putem deschide secția cu cadrele medicale care nu sunt infectate. S-a făcut dezinfecție terminală la nivelul secției. În funcție de rezultatul anchetei epidemiologice o sa începem testarea personalului medical de pe celelalte secții. Vom începe cu secția Dializă de unde este medicul depistat pozitiv apoi, funcție de ce va spune DSP, vom continua cu secțiile indicate”, a declarat directorul SJU Buzău, Claudiu Damian. 

Autoritățile de sănătate publică vor continua testările cadrelor medicale din spital. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!