Publicat la: 22.05.2020. 17:42 / 378 views

SE REDESCHIDE MUZEUL. LIMITĂ DE 50 DE PERSOANE, ÎN INCINTA INSTITUȚIEI

Muzeul Județean se pregătește să-și deschidă porțile pentru vizitatori. Doar 50 de persoane vor avea acces în instituție în același timp, iar în săli, doar câte trei vizitatori. Cei din ”linia întâi” în lupta cu pandemia vor avea acces gratuit în toate sediile și colecțiile Muzeului.

MUZEU2 MUZEU1

În incinta muzeului nu vor fi admiși mai mult de 50 de vizitatori în același timp, iar în săli, maxim 3 persoane, plus custodele.

De asemenea, vizitatorilor li se va masura temeperatura la intrare și vor primi un echipament de protecție format din botoșei pentru încălțăminte și mănuși de unică folosință, pe care le vor lăsa la plecare într-un loc special amenajat.

Muzeul a fost dotat și cu covorașe și dozatoare cu dezinfectant pentru încălțăminte și pentru mâini.

Pe parcursul perioadei în care muzeul a fost închis pentru public, personalul și-a continuat activitățile specifice.

Cu acordul președintelui CJ, Petre Emanoil Neagu, toți cei din ”linia întâi” – personal medical, polițiști, jandarmi, personal ISU și cadre militare – vor avea acces gratuit în sediile și colecțiile MJB până la sfârșitul lui 2020. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!