Publicat la: 13.09.2017. 17:58 / 762 views

SE RECUPEREAZĂ MILIONUL DAT PENTRU BAZIN. CONSILIUL JUDEŢEAN BUZĂU A CÂŞTIGAT PROCESUL

Autorităţile vor apela la un executor judecătoresc pentru a recupera banii alocaţi pentru funcţionarea Bazinului Olimpic. Consiliul Judeţean a câştigat procesul intentat împotriva administratorului obiectivului închis în urmă cu aproape 5 ani şi ar trebui să primească înapoi un milion de lei.

bazin 1În iarna anului 2012, Consiliul Judeţean reuşea să redeschidă Bazinul Olimpic, prin alocarea unei sume lunare de 120.000 de lei. Timp de aproape un an, mii de elevi au beneficiat de bilete subvenţionate, până când un control al Camerei de Conturi a dat totul peste cap.

Iniţial, Consiliul Judeţean a contestat decizia Camerei de Conturi, dar a pierdut procesul, astfel că, pentru recuperarea sumei investite, s-a îndreptat împotriva proprietarului bazinului. Instanţa a dat câştig de cauză autorităţilor.

Între timp, autorităţile nu renunţă la ideea amenajării unui nou bazin de înot, dar se gândesc la soluţii şi pentru patinoar.

În vară, pe fondul discuţiilor legate de demolarea vechii Maternităţi, mai mulţi buzoieni au iniţiat un grup de susţinere pe facebook, pentru ridicarea unui bazin de înot pe terenul unde a funcţionat unitatea medicală. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!