Publicat la: 02.07.2020. 17:57 / 288 views

SE REABILITEAZĂ DRUMUL CISLĂU – BUDA CRĂCIUNEȘTI. BANII PROVIN DIN FONDURI PROPRII ALE CONSILIULUI JUDEȚEAN

Un drum care nu a fost niciodată asfaltat dar care este singura legătură a câteva mii de cetățeni cu civilizația va fi complet reabilitat în următoarea perioadă. Este vorba despre DJ 102 Cislău – Buda Crăciunești, unde s-a organizat deja șantierul, iar peste un an constructorul dă asigurări că lucrarea va fi gata. Drumul este refăcut din fondurile proprii ale Consiliului Județean.

drum buda 1 drum buda 4

Un drum greu, plin de urcușuri și coborâșuri, lung de peste 11 kilometri, care nu a fost niciodată asfaltat a intrat deja în reabilitare, iar anul viitor lucrarea va fi gata. Este unul dintre ultimele drumuri din județ rămase neasfaltate, iar Consiliul Județean Buzău a alocat bani din fonduri proprii.

Lucrarea este una extrem de complexă, dar constructorul dă asigurări că se va incadra în termenul de execuție iar anul viitor în iulie va preda drumul finalizat.

Localnicilor din Buda Crăciunești aproape că nu le vine să creadă că de anul viitor vor avea posibilitatea să străbată pe asfalt drumul până în centrul comunei Cislău. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!