Publicat la: 23.06.2017. 17:50 / 2.189 views

SE REABILITEAZĂ BLOCURILE. LUCRĂRILE ÎNCEP ÎN ACEST AN

Primarul Constantin Toma a anunţat că anul acesta se va începe reabilitarea blocurilor din municipiu cu bani europeni, bani de la bugetul local, dar şi de la cetăţeni. Pentru acest proiect sunt necesare trei milioane de euro, iar buzoienii vor trebui să restituie aproape jumătate din cost în termen de cinci ani. De asemenea, primarul Toma a anunţat şi alte proiecte mari pentru următorul an.

Potrivit primarului Constantin Toma, în acest an se va începe procesul de reabilitare a blocurilor din municipiul Buzău. Banii vor veni de la Uniunea Europeană, de la bugetul local, dar, atenţie, şi de la cetăţeni.

De asemenea, primarul şi cei doi viceprimari au anunţat şi alte proiecte mari pentru municipalitate care vor începe în acest an sau la începutul anului viitor.

Proiectul de reabilitare a blocurilor va începe chiar cu imobilele care au fost anunţate în urmă cu câţiva ani că vor fi anvelopate de vechea administraţie. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!