Publicat la: 22.10.2018. 18:10 / 406 views

SE MUTĂ URBIS. BAZA DE 1,2 HECTARE DIN CRÂNG VA FI CEDATĂ GUVERNULUI

Primăria va face încă un pas înainte pentru înfiinţarea Băncii de Gene la Buzău. În şedinţa CLM din 31 octombrie, primarul Toma va introduce pe ordinea de zi un proiect de hotărâre prin care baza Urbisului din Crâng va trece în proprietatea Guvernului. Conducerea societăţii îşi va muta birourile în clădirea de pe bulevardul Bălcescu în care a funcţionat DSP-ul.      

casa balcescuÎn urma discuţiilor cu Ministerul Agriculturii, primarul Constantin Toma va introduce pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Municipal un proiect de hotărâre pentru relocarea Urbis.

Actualul sediu al societăţii Urbis Serv din Crâng va fi eliberat în vederea construirii Băncii de Gene şi o parte din birouri vor funcţiona în clădirea Primăriei de pe bulevardul Bălcescu.

La Crâng va mai rămâne doar un spaţiu în care Urbisul va avea baza tehnică necesară pentru întreţinerea parcului.

Contractul de închiriere a clădirii din Bălcescu de către Direcţia de Sănătate Publică a fost reziliat şi, de asemenea, a fost mutat şi sediul Crucii Roşii. Urbis va prelua şi spaţiile fostului Prestcom, care vor fi amenajate pentru birouri. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>