Publicat la: 14.11.2018. 19:27 / 618 views

SE MONTEAZĂ A DOUA CONSOLĂ, PENTRU MUTAREA CAMERELOR DE LA POD LA POŞTA CÂLNĂU

Încă un pas pentru mutarea camerelor de verificare a rovinietei de la Podul Mărăcineni. Zilele acestea, Compania Naţională a început lucrarea la cea de-a doua consolă necesară sistemului de supraveghere ce urmează să funcţioneze la ieşire din localitatea Poşta Câlnău. Autorităţile locale estimează că, până la finele lunii, ar putea fi încheiată operaţiunea de mutare a camerelor.

rovinieta 1Mutarea camerelor pentru rovinietă a intrat în linie dreaptă. Autorităţile din Poşta Câlnău au primit aviz pentru montarea celei de-a doua console, aşa cum a solicitat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Ridicarea consolei nu ar trebui să dureze mai mult de o săptămână, ulterior fiind programată mutarea sistemului video amplasat la Podul Mărăcineni.

În ciuda promisiunilor venite din partea responsabililor de la Bucureşti, există posibilitatea altor amânări din diverse motive. Reamintim că, iniţial, mutarea ar fi trebuit realizată încă din luna august, când la ieşire din localitatea Poşta Câlnău a fost amplasată o primă consolă. Între timp, directorii de la Compania Naţională au transmis că ar mai fi necesară a doua consolă, pe partea cealaltă a drumului.

Astfel, s-a întârziat relocarea camerelor. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!