Publicat la: 01.07.2019. 18:16 / 674 views

SE MODIFICĂ PROGRAMUL DE TRANSPORT. AUTOBUZELE VOR CIRCULA MAI RAR

Operatorul regional Trans Bus îşi anunţă călătorii cu privire la faptul că în perioada 01 iulie – 01 septembrie inclusiv, programul de transport public va suferi modificări. Măsura a fost luată pe de o parte ca urmare a intrării în vacanţă a elevilor, iar pe de altă parte deoarece mulţi agenţi economici mari îşi restrâng activitatea prin acordarea concediilor şi activităţi de mentenanţă.

autobuz 1Odată cu venirea verii, scade numărul călătorilor în autobuzele Trans Bus. Vacanţa elevilor şi concediile părinţilor fac să scadă considerabil fluxul de călători, motiv pentru care conducerea companiei de transport în comun a decis să ia măsuri. Astfel, programul de transport public va suferi modificări.

Măsura a fost luată din considerente financiare, iar de la 1 septembrie rutele vor reveni la normal.

Programul de transport al autobuzelor Trans Bus este disponibil şi poate fi consultat pe site-ul Trans Bus sau de la ghişeele de vânzare a biletelor. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!