Publicat la: 31.03.2020. 18:26 / 366 views

SE LĂRGEŞTE STRADA. DUBLU SENS PE STRADA „ARHITECT P. ANTONESCU”

Cele 12 şantiere deschise pe teritoriul municipiului Buzău funcţionează chiar dacă lucrătorii sunt obligaţi să respecte regulile impuse pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus.

strada banci strada banci finante

Cu ceva timp în urmă, Comisia de Securitate Rutieră a Municipiului Buzău a luat decizia de a se institui dublu sens de circulaţie pe strada Arhitect Petre Antonescu, între Palatul Comunal şi sediul ANAF.

Măsura se înscrie în strategia Municipalităţii în ceea ce priveşte sistematizarea circulaţiei auto în zona centrală a Buzăului, care se va face pe etape.

Proiectul european de reabilitare şi modernizare a Pieţei Dacia impune şi o reconfigurare a zonei din centrul municipiului.

Pentru a suplimenta locurile de parcare, Municipalitatea va muta staţia de taxiuri de la parcul Sfinţii Îngeri, unde va fi amenajată o mare parcare, cu peste 100 de locuri.

Taxiurile vor avea staţie pe bulevardul Unirii, în zona fostului sediu al Companiei de Apă, iar staţia de autobuz de peste drum de parc va fi mutată pe strada Ostrovului. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!