Publicat la: 08.05.2019. 18:19 / 855 views

SE ÎNCHIDE MUZEUL. CLĂDIREA SECŢIEI DE LA COLŢI INTRĂ ÎN REABILITARE

De lunea viitoare, Colecţia Muzeală a Chihlimbarului de la Colţi se va închide pentru reabilitarea muzeului. Turişti din toate zonele ţării profită de ultimele zile de funcţionare pentru a vedea exponatele. Activitatea muzeului se va relua, cel mai probabil, în această toamnă.

muzeu coltiTuriştii din ţară şi din străinătate care îşi doresc să viziteze Colecţia Muzeală a Chihlimbarului din comuna Colţi, profită de ultimile zile în care muzeul este deschis.

În primele zile ale lunii mai, peste aproape 450 de turişti din toate judeţele ţării, dar şi din Olanda şi Franţa, au fost oaspeţii Muzeului Chihlimbarului, vestit în toată lumea.

Deoarece lucrările care se vor desfăşura aici, atât în interior, cât şi în exterior, sunt complexe, programul de vizitare va fi stopat pentru perioada de şantier.

Muzeul se va închide de lunea viitoare şi va fi redeschis, cel mai probabil, în această toamnă.

Pe timpul lucrărilor, inventarul din patrimoniul muzeului de la Colţi va fi transportat şi conservat la Muzeul Judeţean Buzău. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!