Publicat la: 22.03.2018. 19:30 / 855 views

SE ÎNCHID ŞCOLILE DIN ZONA DE CÂMPIE! MÂINE, ÎN 39 DE UNITĂŢI DIN JUDEŢ NU SE ÎNVAŢĂ

Avertizarea de cod portocaliu de ninsori abundente şi viscol închide zeci de şcoli din judeţul Buzău. Mâine, nu se învaţă în unităţile de învăţământ din zona de câmpie, unde vremea capricioasă ar putea provoca probleme. Decizia preventivă a fost luată astăzi după-amiază, în Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, la propunerea şefilor din educaţia buzoiană.

scoalaIarna prelungită conduce la noi măsuri preventive din partea autorităţilor buzoiene. 39 de unităţi de învăţământ din 37 de localităţi din judeţ, vor avea cursurile suspendate. Este o hotărâre luată în Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, având în vedere avertizarea meteo de cod portocaliu. La orele dimineţii, conducerea Inspectoratului Şcolar s-a consultat cu directorii unităţilor de învăţământ şi a venit în şedinţa de astăzi cu propunerea de închidere a şcolilor din zona de câmpie.

Cursurile vor fi suspendate la Amara, Amaru, Bălăceanu, Boldu, Brădeanu, C.A. Rosetti, Cilibia, Cochirleanca şi Costeşti. De asemenea, mâine nu se învaţă la Florica, Gălbinaşi, Gherăseni, Ghergheasa, Glodeanu Sărat, Glodeanu Siliştea, Largu, Luciu, Maxenu, Mihăileşti şi Movila Banului. S-a mai aprobat închiderea şcolilor din Padina, Pogoanele, Poşta Câlnău, Puieştii de Jos, Racoviţeni, Râmnicelu, Robeasca, Ruşeţu, Săgeata, Săhăteni, Scutelnici, Smeeni, Stâlpu, Vadu Paşii, Valea Râmnicului, Vâlcelele şi Ziduri.

La unităţile de învăţământ din zonele de deal şi de munte nu s-ar fi impus suspendarea cursurilor.

Începând din această seară, la ora 23:00, intră în vigoare un cod portocaliu de ninsori abundente şi viscol, avertizare valabilă până mâine, la ora 15:00. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!