Publicat la: 05.06.2019. 18:10 / 240 views

SE ÎNCHID DOUĂ CĂMINE ALE DGASPC. COPIII VOR FI CAZAŢI ÎN CONDIŢII MAI BUNE

Două centre ale DGASPC în care sunt instituţionalizaţi copii se vor închide în curâd. Consilierii judeţeni şi-au dat girul în acest sens. Minorii aflaţi în sistemul de protecţie vor fi cazaţi în condiţii mult mai bune, în căsuţe construite special pentru ei printr-un proiect cu fonduri europene accesat de Consiliul Judeţean.

centru plasament site  dgaspc

Consilierii judeţeni şi-au dat votul pentru închiderea a două centre ce aparţin DGASPC-ului şi în care sunt cazaţi copii instituţionalizaţi. Preşedintele CJ Petre Emanoil Neagu a explicat, însă, că acest demers a fost făcut pentru ca minorii să poată beneficia de condiţii foarte bune de cazare.

DGASPC va beneficia, în următoarea perioadă, de căsuţe noi pentru cazare, unde condiţiile vor fi mult mai bune. Acest lucru a fost posibil graţie unui proiect cu fonduri europene.

Pe viitor, Consiliul Judeţean intenţionează să îmbunătăţească toate spaţiile de cazare ale DGASPC, astfel încât beneficiarii să se bucure de condiţii cât mai bune. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>