Publicat la: 09.06.2017. 17:54 / 776 views

SE ÎNCEPE DEMOLAREA FOSTEI MATERNITĂŢI. DEZBATERE PUBLICĂ PENTRU DESTINAŢIA TERENULUI

În câteva zile, o firmă specializată va începe demolarea clădirii fostei Maternităţi situată pe Bulevardul Gării. După ce va fi făcută igienizarea, reprezentanţii Consiliului Judeţean vor organiza o dezbatere publică pentru a se decide ce destinaţie îi va fi oferită terenului respectiv.

maternitate veche 1La un an de la inaugurarea noii maternităţi, la comanda Consiliului Judeţean, în câteva zile se va demara procedura de demolare a clădirii fostei Maternităţi. Costurile vor fi suportate integral de Consiliul Judeţean Buzău.

Terenul va fi supus unui amplu proces de igienizare ce va dura timp de câteva luni, după care se va decide, în urma unei dezbateri publice, ce destinaţie va primi terenul.

Clădirea în care a funcţionat Maternitatea din Buzău este construită în anul 1960, iar destinaţia iniţială a fost cea de puşcărie. Din 1970 şi până în ziua în care a intrat în conservare, după deschiderea noii Maternităţi, a funcţionat neîncetat fără reparaţii capitale. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!