Publicat la: 20.10.2020. 18:05 / 449 views

SE ÎNCĂLZESC CALORIFERELE. FURNIZAREA CĂLDURII VA ÎNCEPE ÎN JURUL DATEI DE 1 NOIEMBRIE

În ultimele zile, temperaturile au scăzut drastic în Buzău, pe parcursul nopții fiind înregistrate valori de 4-5 grade Celsius. Noaptea trecută în municipiul Buzău mercurul din termometre s-a oprit la 8,2 grade, după ce in noaptea anterioara  au fost 4,6 grade Celsius. Mâine dimineață sunt așteptate temperaturi și mai scăzute, în jur de 3-4 grade Celsius. În aceste condiții, societatea de termoficare se pregătește să livreze agent termic buzoienilor rămași racordați la sistemul centralizat de încălzire.

calorifer calduraVremea s-a răcit, însă, deocamdată, în municipiul Buzău, RAM nu a pornit robinetul la căldură. Potrivit legii, furnizarea căldurii poate începe după ce timp de trei nopți consecutive temperaturile scad sub 10 grade Celsius.  Deocamdată, zilele acestea se cere acceptul asociațiilor de proprietari, iar în cazul unui răspuns afirmativ, furnizarea căldurii va începe în jurul datei de 1 noiembrie.

Pe de altă parte, conducerea noii societăți de termoficare dă asigurări clienților că iarna aceasta vor avea căldură în case iar prețul gigacaloriei nu va fi majorat.

Însă, conducerea regiei vine cu un mesaj clar pentru clienți. Iarna aceasta nu vor mai fi păsuiți cei care lasă plata căldurii pe ultimul plan iar în cazul datornicilor se va trece imediat la notificări și chiar la sistarea furnizării căldurii.

Se va aplica procedura legală, adică la termenul de întârziere stabilit de către lege de întârziere a unei plăți sau a unei facturi, 30 de zile se va apela la mecanismele de notificare,ulterior întreruperea furnizării, executare silită pentru recuperarea debitului.

După reorganizarea din această vară, la sistemul centralizat de încălzire din Buzău au rămas aproximativ 4900 de clienți. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!