Publicat la: 20.11.2017. 19:22 / 380 views

SE ÎMPODOBEŞTE ORAŞUL. LUMINILE DE SĂRBĂTORI SUNT INSTALATE DIN VREME

Anul trecut, Primăria a început destul de târziu să împodobească oraşul pentru sărbătorile de iarnă. Unul dintre motivele întârzierii a fost lipsa de fonduri din bugetul local. Anul acesta, instalarea luminilor şi a ornamentelor a început deja.

decoratiuni oras 1Anul trecut nu a lipsit mult ca Buzăul să întâmpine Crăciunul fără luminiţe şi ornamente sărbătoreşti.

Pentru că Sărbătorile de Iarnă vor debuta pe 1 decembrie, când se aniverseaza Ziua Naţională a României, oraşul va fi împodobit festiv.

Edilii au avut de ales între mai multe variante prezentate de firma care a câştigat licitaţia pentru iluminatul festiv.

Deja celebră, chiar dacă nu a fost încă instalată, plasa de lumini care va acoperi platoul de marmură va fi centrul de atracţie al oraşului in toată perioada în care va funcţiona Târgul de Iarnă.

Ca şi anul trecut, copiii vor avea bucuria să patineze chiar în buricul oraşului, pe un patinoar mai mare decât cel precedent. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>