Publicat la: 04.07.2017. 18:08 / 1.370 views

SE IEFTINEŞTE GUNOIUL. DE LA 12,46 LEI REVINE LA 11 LEI

Serviciul de colectare a deşeurilor pentru buzoieni se va ieftini. Mult aşteptata ordonanţă privind modificarea taxei de depozitare a fost adoptată, astfel că operatorul din municipiu va putea reduce tariful. În următoarea şedinţă de consiliu local se va propune revenirea de la 12,46 la 11 lei pentru o persoană.

rer platformaDe la 1 mai, firma de salubrizare a oraşului a scumpit serviciul către populaţie, urmare a cheltuielilor cu taxa de depozitare a deşeurilor, câte 80 de lei pentru fiecare tonă dusă la rampa de gunoi. Între timp, Guvernul a modificat prin ordonanţă de urgenţă modalitatea de percepere a taxei speciale, fiind eliminată în cazul oraşelor care îndeplinesc ţintele de reciclare şi de reducere a cantităţilor ce ajung la groapa ecologică.

În aceste condiţii, la următoarea şedinţă de consiliu local va fi promovat un proiect de hotărâre privind reducerea tarifului perceput pentru populaţia municipiului Buzău.

Astfel, de la 12,46 lei, cât e în prezent, costul serviciului de colectare pentru o persoană va fi de 11 lei. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!