Publicat la: 12.02.2018. 19:23 / 326 views

SE IAU MĂSURI ÎMPOTRIVA DEŢINĂTORILOR DE CÂINI. AMENDĂ DE 400 DE MILIOANE

Amenzi şi de 400 de miloane de lei vechi şi obligativitatea ca în termen de 3 luni să mute adăposturile în locuri aspecial amenajate. Sunt măsurile pe care le-au dictat reprezentanţii DSV în urma controlului impus de Prefectură la crescătorii de câini care deranjează comunităţi întregi, la Cernăteşti şi Pârscov.

cernatesti 6Chiar dacă nu au fost primiţi să verifice modul în care sunt ţinuţi câinii, membrii comisiei de control tot au dictat sancţiuni împotriva celor care cresc sute de câini şi i-au adus pe vecini la exasperare. Cel mai important lucru, însă, este faptul că le-a impus ca în termen de 3 luni să mute câinii într-un adăpost potrivit, pe un teren aflat în afara satelor în care locuiesc.

În cazul în care nu se vor conforma, proprietarii câinilor vor fi din nou sanţionaţi. De altfel, în urma controlului, cea mai mare amendă aplicată a fost de 400 de milioane de lei vechi.

Şi la Cernăteşti şi la Pârscov, două iubitoare de animale au ajuns să crească în curţi sute de câini si în felul acesta şi-au adus la exasperare vecinii care nu mai ştiu unde să îşi caute dreptatea şi liniştea. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>