Publicat la: 05.02.2018. 19:16 / 653 views

SE CURĂŢĂ PLATOUL. AU DISPĂRUL BRADUL ŞI PLASA DE LUMINI

Cu o întârziere oarecum nejustificată, ultimele rămăşiţe ale anului trecut au fost strânse astăzi de pe platoul din faţa Palatului Comunal. Bradul de Crăciun a fost tăiat în bucăţi iar plasa de lumini a fost strânsă şi pusă la păstrare până la Crăciunul următor. Singurul care încă mai ocupă degeaba un sfert din platoul Dacia este patinoarul mobil.

platou demontare 2Echipe de muncitori şi mai multe utilaje şi camioane au intervenit astăzi pe platoul Dacia.

La începutul celei de-a treia luni de iarnă, cei de la Urbis au reuşit să scoată din pământ bradul de Crăciun, pe care l-au curăţat de crengi şi l-au tranşat ca la carte.

Şi plasa de lumini a fost demontată şi, probabil că va fi pusă undeva, la loc sigur, pentru a fi montată la Buzău sau în alt oraş, la Crăciunul următor.

Bradul de Crăciun a fost deja porţionat şi va fi depozitat la Urbis, unde va fi transformat în lemne de foc.

Aşa cum s-a procedat şi în anii trecuţi, lemnele de foc vor fi donate unei familii nevoiaşe din municipiu, pentru a se încălzi în zilele friguroase.

Singura mărturie a anului trecut rămasă încă pe platoul din faţa Palatului Comunal este patinoarul mobil.

Nu peste multă vreme, în locul patinoarului va fi instalat cortul în care buzoienii vor putea găsi mărţişoare şi cadouri pentru 8 Martie. (Corneliu Floriceanu)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!