Publicat la: 23.06.2017. 17:47 / 2.012 views

SE CURĂŢĂ CANALIZĂRILE. INTERVENŢII PE STRĂZILE RECENT ASFALTATE

Compania de Apă a început operaţiunea de curăţare a reţelelor de canalizare de pe străzile asfaltate recent de Primărie. Intervenţiile se fac după ce ploaia torenţială de acum două zile a dus la inundarea mai multor gospodării de pe strada Viilor.

canale desfundate 1Mai mulţi locuitori de pe Viilor nu s-au bucurat multe zile de noile condiţii de pe strada lor. Miercuri seară, după ruperea de nori ce s-a abătut asupra oraşului, oamenii s-au trezit cu apa în curti şi în case, din cauza faptului că reţeaua de canalizare nu a făcut faţă cantităţilor mari de precipitaţii. Una dintre explicaţii ar fi că reţeaua din zonă nu a fost spălată şi curăţată după intervenţia drumarilor.

Este şi motivul pentru care muncitorii de la Compania de Apă au mers, astăzi, pe străzile Viilor şi Rahovei.

Operaţiunile de curăţare şi spălare ale reţelelor de canalizare din municipiul Buzău se fac cel puţin odată la doi ani. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!