Publicat la: 03.07.2017. 18:25 / 1.348 views

SE CUMPĂRĂ VECHIME PE BANDĂ RULANTĂ. PESTE 2 MILIOANE COLECTATE LA BUZĂU

Sute de buzoieni şi-au cumpărat vechime în muncă în ultimele luni. După ce s-a dat undă verde plăţii retrocative pentru contribuţia la fondul de pensii, programul s-a bucurat de un mare interes la Buzău. Perioada de solicitare a fost prelungită până la sfârşitul anului.

pensii 3Un bilanţ recent întocmit de Casa Judeţeană de Pensii arată că 360 de buzoieni au cumpărat vechime în muncă pentru perioade în care nu au lucrat în ultimii cinci ani.

Tocmai datorită numărului mare de solicitări, perioada de depunere a cererilor a fost prelungită până la sfârşitul anului. Cei interesaţi se pot prezenta la sediul Casei Judeţene de Pensii.

Un an întreg de muncă, în funcţie de perioada solicitată, costă între 2.600 şi 3.200 de lei. Contribuţia de asigurări sociale se poate achita într-o singură tranşă sau în rate. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!