Publicat la: 12.06.2019. 18:19 / 527 views

SE CIRCULĂ DIN NOU SPRE LOPĂTARI. S-A LUCRAT LA FOC CONTINUU

Veste bună pentru locuitorii din Lopătari. Marţi, a fost reluată circulaţia auto spre comuna cu peste 4.000 de locuitori, la o săptămână după ce o viitură pe râul Slănic a rupt două mari bucăţi din drumul judeţean 203K.

drum lopatariLucrările de refacere a căii de acces spre Lopătari s-au derulat la foc continuu. În weekend, carosabilul a fost refăcut la Mânzăleşti şi s-a reluat circulaţia auto, până la cea de-a doua surpare, unde a fost nevoie de lucrări mai ample atât la partea carosabilă cât şi în albia râului.

În cursul zilei de marţi au fost efectuate ultimele intervenţii la şosea şi pe albia râului, astfel încât traficul rutier a fost reluat după-amiază. La Mânzăleşti şi Lopătari au fost cele mai mari pagube înregistrate la infrastructura rutieră, în urma viiturilor de săptămâna trecută.

De altfel, imediat după avariile apărute, președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu a mers la Lopătari și Mânzălești pentru a vedea cât de gravă este situația în urma alunecărilor de teren și a inundațiilor.

Petre Emanoil Neagu a dat asigurări că se incearcă obținerea de fonduri guvernamentale pentru repararea drumului, dar în același timp a ținut să tragă semnale de alarmă spre Direcția Apelor care ar trebui să se implice mai mult.

De asemenea, președintele Neagu a anunțat că în această vară, din fonduri proprii ale Consiliului Județean vor fi asfaltați 10 kilometri de drum la Lopătari. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!