Publicat la: 03.01.2019. 19:47 / 754 views

SE CERE STRĂMUTAREA PROCESULUI CU TESCARU. COMPANIA DE APĂ NU VREA JUDECATĂ LA BUZĂU

Astăzi, la Tribunalul Buzău, ar fi trebuit să se judece cererea lui Ionel Tescaru de suspendare a deciziei de revocare din funcţia de director al Companiei de Apă. Procesul a fost suspendat, însă, după ce noua conducere a operatorului regional a cerut strămutarea procesului.

Still0103_00006  Still0103_00007

După ce la jumătatea lunii decembrie, la primul termen, Tribunalul Buzău a admis cererea de amânare a judecăţii până la data de 3 ianuarie, actuala conducere a Companiei de Apă a înaintat Curţii de Apel Ploieşti o solicitare de strămutare a procesului. În aceste condiţii, judecata de la Buzău  a fost suspendată, până ce instanţa superioară va da o decizie cu privire la cererea de strămutare.

Aşadar, pe 17 ianuarie, Curtea de Apel urmează să se pronunţe asupra solicitării de strămutare făcute de Compania de Apă. 

Reamintim că, după ce a fost revocat din funcţie în data de 15 noiembrie, fostul manager al Companiei de Apă, Ionel Tescaru, a cerut suspendarea prin ordonanţă preşedinţială a hotărârii Consiliul de Administraţie, fiind deschis proces la secţia de Contencios Administrativ a Tribunalului Buzău.  (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!