Publicat la: 16.03.2020. 14:46 / 449 views

SE AȘTEAPTĂ ÎN CURTEA POLICLINICII. NU TOȚI ÎNȚELEG SĂ RESPECTE MĂSURILE DE PROTECȚIE

Măsurile speciale luate în unitățile sanitare trebuie respectate cu strictețe iar populația trebuie să înțeleagă importanța respectării lor. La Policlinica Nicolae Titulescu”, fosta “23 August”, zeci de oameni așteaptă în curte, până când sunt chemați la diferite cabinete. Din păcate, nu toți înțeleg să se protejeze sau să îi protejeze pe ceilalți și se îngrămădesc în fața ușii.

coada policlinica 2 coada policlinica 1

Reguli stricte de acces la Policlinica “Nicolae Titulescu”. Persoanele care au programări la cabinete sau vin cu orice probleme de sănătate trebuie să aștepte în curtea unității medicale. Înainte să intre în incinta policlinicii, cu toții completează formulare tip în care trebuie să declare dacă au revenit în țară din zone galbene sau roșii, precum și la ce cabinet ar dori să ajungă. Ei sunt chemați pe rând de către asistentele fiecărui cabinet.

Reprezentanții unității sanitare fac un apel către persoanele care vin la Policlinică să nu aglomereze zona de intrare și să păstreze o distanță de cel puțin un metru față de ceilalți cetățeni aflați în așteptare în curte. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!