Publicat la: 17.08.2017. 19:25 / 966 views

SE AŞTEAPTĂ BANI PENTRU NOI CURSURI. PESTE 200 DE ŞOMERI CALIFICAŢI PRIN A.J.O.F.M.

Peste două sute de buzoieni, în majoritate femei, au beneficiat anul acesta de cursuri de formare profesională organizate de autorităţi. Agenţia de Ocupare a Forţei de Muncă a epuizat deja sumele alocate pentru prima jumătate a acestui an şi aşteaptă o rectificare bugetară, pentru continuarea cursurilor. Din toamnă, principalii beneficiari vor fi absolvenţii din promoţia 2017. 

cursuri calificare profesionalaZilele acestea, la Centrul de Formare Profesională al A.J.O.F.M. se finalizează ultimele cursuri pentru care există finanţare de la bugetul de stat. De la începutul anului au fost organizate 10 sesiuni de calificare în diverse domenii, pentru şomeri aflaţi în evidenţele autorităţilor.  

Pentru mulţi dintre cursanţi, calificările obţinute îi ajută să înceapă mici afaceri prin prestarea unor servicii, iar pentru alţii reprezintă o şansă de a se angaja, mai ales ca agenţi de securitate.  

Responsabilii A.J.O.F.M. aşteaptă rectificarea bugetară fără de care nu ar mai putea fi continuate cursurile de formare profesională.

Pentru sesiunile de calificare organizate în prima jumătate a acestui an, A.J.O.F.M. Buzău a cheltuit aproape 160.000 de lei.

(Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!