Publicat la: 30.09.2020. 18:28 / 360 views

SE ASFALTEAZĂ PODUL. PASARELA RUTIERĂ DE LA METALURGICA, APROAPE DE FINALIZARE

Podul rutier de la Metalurgica a intrat în faza finală. Au fost montate balustradele și s-a turnat stratul de uzură pe carosabil. Se estimează că podul reabilitat va fi redat circulației rutiere în maximum două săptămâni.

pasaj metalurgica 4 pasaj metalurgica 5

Podul rutier de la Metalurgica se apropie de finalizare.

Odată cu terminarea lui, fluxul de autovehicule de toate categoriile către și dinspre Brăila va trece pe sub pasarelă iar circulația rutiera va fi mult mai fluentă.

Pe podul rutier s-a turnat deja primul strat de asfalt, stratul de uzură, după care va fi turnat și cel de-al doilea strat și vor fi trasate și marcajele rutiere.

Imediat după ce va fi recepționat podul rutier, vor fi demarate lucrările la cel de-al doilea pod care face parte din pasarelă, cel pe sub care trece calea ferată.

Aici lucrările vor fi mai greu de executat pentru că circulația feroviară nu poate fi oprită și se va lucra doar în perioadele de timp în care nu trec trenuri. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!