Publicat la: 04.09.2018. 18:52 / 790 views

SE ASFALTEAZĂ CEA MAI LUNGĂ STRADĂ DIN MĂRĂCINENI. LUCRĂRILE N-AU PUTUT DEMARA PÎNĂ NU S-A REPARAT PODUL

Veste buna, pentru riveranii de pe strada Principala, din Maracieni. Au demarat lucrarile de asfaltare, santier intarziat de faptul ca podul peste Buzau era in reparatie. Desi termenul de executie este de doi ani, primaria spera ca pana la finele lui 2018 strada sa fie complet asfaltata.

maracineni asfaltare 1Cea mai lungă stradă din comuna Mărăcineni va fi, în sfîrșit asfaltată. Banii pentru operațiunea de sistematizare vin prin Programul Național de Dezvoltare  Locală iar termenul de execuție este de doi ani. Autoritățile speră, însă, ca pînă la finele anului strada să fie deja asfaltată. Lucrările au fost întîrziate de faptul că podul peste Buzău era închis iar mare parte dintre posesorii auto ai comunei foloseau  strada Principală ca pe o scurtătură pentru accesul în DN2E85.

Singura problemă cu care se confruntă firma care realizează asfaltarea este generată de faptul că nu toți riveranii sunt branșați la utilități. Astfel, constructorul trebuie să-i aștepte pe săteni să se racordeze la sistemele de gaze, apă sau canalizare și abia apoi să asfalteze.

Recent, au început și reparațiile la DJ203k, dar, tot din cauza podului de peste Buzău, șantierul a fost deschis la celălalt capăt al tronsonului care trebuie reabilitat. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!