Publicat la: 02.05.2019. 18:23 / 713 views

SE ASFALTEAZĂ „BĂLCESCU”. PRIMUL TRONSON VA FI GATA PÂNĂ LA SFÂRŞITUL SĂPTĂMÂNII

Una dintre cele mai reprezentative străzi ale Buzăului va fi reasfaltată. Bulevardul Nicolae Bălcescu, denumit de buzoieni şi „bulevardul cu castani” a intrat deja în pregătirea pentru asfaltare. Primul tronson, dintre poarta Crângului şi Prefectură, ar trebui să fie finalizat până la sfârşitul acestei săptămâni.

balcescu reabilitare 1Circulaţia auto de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, între poarta Crângului şi Instituţia Prefectului, a fost oprită. Bulevardul cu castani, locul predilect de promenadă pentru buzoieni, va fi reasfaltat în întregime.

Încă din 30 aprilie, pe acest tronson au început lucrările de pregătire pentru asfaltare. Carosabilul a fost frezat şi, în prezent se lucrează la alinierea căminelor de la sistemul de canalizare.

Reabilitarea bulevardului Nicolae Bălcescu se înscrie în seria de  proiecte din acest an ale Municipalităţii. Constructorii speră ca vremea să nu-i împiedice să respecte termenul stabilit pentru primul tronson.

Primul strat de asfalt ar putea fi turnat chiar de mâine. Săptămâna viitoare ar urma să intre în lucru cel de-al doilea tronson, de la Consiliul Judeţean până la intersecţia cu Unirii.

Circulaţia auto se va desfăşura în continuare în condiţii de şantier, conducătorii auto fiind rugaţi să opteze pentru trasee alternative pentru a ocoli zona de lucru.

(Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!