Publicat la: 08.01.2020. 19:16 / 652 views

SE APROPIE SENTINŢA. INCULPATUL COSMIN DAN, ÎNCERCĂRI DISPERATE

La sfârşitul acestei luni, tânărul Cosmin Dan, autorul incendiului în care a murit fosta iubită, ar putea să îşi afle sentinţa. La termenul de ieri de la Tribunalul Buzău, magistratul de caz a încheiat audierile din proces şi a dat termen de soluţionare pe fond a cauzei, pentru data de 28 ianuarie.

incendiu bulevard criminal 2

Mâine, judecătoarea se va pronunţa şi cu privire la încadrarea juridică, după ce avocaţii lui Cosmin Dan au cerut schimbarea din infracţiunea de omor cu premeditare în ucidere din culpă, după ce inculpatul a susţinut că nu a dorit să îi dea foc Valentinei, ci doar să o sperie.

Mai mult, Cosmin Dan, prin apărătorii săi a cerut şi recuzarea magistratului de caz, solicitare respinsă de judecători, în camera de consiliu.

În luna februarie a anului trecut, moartea Valentinei Nica şoca întreaga opinie publică. Ea a ars de vie, în propriul apartament de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, după ce fostul iubit, Cosmin Dan, pe fondul unui conflict, cu ajutorul unei sticle cu benzină, a incendiat locuinţa şi a fugit. 

Procesul a început în luna septembrie, iar de atunci au avut loc cinci termene de judecată, în cadrul cărora au fost depuse mărturii cutremurătoare. Procurorii solicită condamnarea pentru omor cu cruzime, infracţiune pentru care se aplică pedeapsa cu închisoare pe viaţă. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!