Publicat la: 08.05.2018. 18:34 / 793 views

SE APROPIE BUZĂUFEST. LOREDANA ŞI NICOLAE BOTGROS, PE SCENĂ

Festivalul BuzăuFest se apropie cu paşi repezi. Conducerea Consiliului Judeţean mai are de rezolvat aspecte ce ţin de detalii, însă cele mai importante lucruri au fost deja stabilite. Astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Neagu a prezentat programul pentru perioada 1-2 iunie, dar şi artiştii ce vor urca pe scena de la Monteoru. Printre cele mai imporante nume se numără Nicolae Botgros şi orchestra Lăutarii din Chişinău, dar şi Loredana. Şi în acest an, buzoienii se vor putea bucura de transport gratuit către Sărata Monteoru.

fest luptaBuzăuFest se află deja la a doua ediţie, iar preşedintele Consiliului Judeţean a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă, o parte dintre surprizele pe care le-a pregătit pentru buzoieni. Aşa se face că în cele două zile de festival, 1 şi 2 iunie, turiştii se vor putea bucura de repunerea în scenă a luptelor dintre daci şi romani, dar şi de o paradă a portului popular şi de dansuri trdiţionale.

Preşedintele Consiliului Judeţean a anunţat astăzi că îşi doreşte ca festivalul să crească, iar turiştii să fie atraşi atât către Buzău cât şi către staţiunea Sărata Monteoru.

Ca şi anul trecut, în perioada 1 – 2 iunie, două autobuze supraetajate vor efectua curse gratuite pe traseul Municipiul Buzău-Sărata Monteoru şi retur, în întervalul orar 10.00 – 19.00. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!