Publicat la: 04.07.2018. 18:50 / 373 views

SE ANUNŢĂ UN VAL DE CONTESTAŢII. ŞI ABSOLVENŢI CU NOTE MARI AU CERUT RECORECTARE

Nemulţumiri din partea multor absolvenţi după afişarea rezultatelor de la bacalaureat. La secretariatele comisiilor speciale pentru depunerea contestaţiilor s-au format cozi. Inlcusiv la Colegiul Hasdeu se preconizează un număr mare de cereri de recorectare a lucrărilor. Faptul că au existat numeroase semne de întrebare este confirmat şi de oficialii Inspectoratului Şcolar.

bac 2Imediat după ora prânzului, era aglomeraţie la secretariatele comisiilor care preluau solicitările de reevaluare din partea tinerilor. Chiar şi la Colegiul Hasdeu, unde s-au înregistrat cele mai mari note, au existat numeroşi absolvenţi care au considerat că profesorii corectori le-au subestimat lucrările.

De asemenea, la Liceul cu Program Sportiv am regăsit două clase pline cu absolvenţi care completau cererile de reevaluare a tezelor.

Şi la Inspectoratul Școlar s-au primit semnale că, de la Buzău, vor pleca multe lucrări pentru a fi recorectate.  

Toate lucrările pentru care s-au depus contestaţii vor fi recorectate de profesori din alt judeţ. Rezultatele finale vor fi cunoscute luni, 9 iulie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>