Publicat la: 15.03.2017. 18:15 / 910 views

SE AMÂNĂ MAJORĂRILE SALARIALE? LEGEA UNICĂ POATE ADUCE VENITURILE AŞTEPTATE

Angajamentul Guvernului privind intrarea în vigoare a legii unice a salarizării ar putea amâna majorările de venituri pentru profesori. Prezent la negocierile de la Bucureşti, liderul de sindicat al cadrelor didactice buzoiene nu a primit niciun răspuns cu privire la creşterea salarială promisă pentru jumătatea acestui an. În schimb, pe legea unică se anunţă majorări substanţiale.

dobreLiderii de sindicat din educaţie au început negocierile cu responsabilii din Guvern pe marginea legii unice a salarizării. În acest context, subiectul legat de o nouă majorare a veniturilor promisă pentru profesori a fost uitat.

Pe de altă parte, dacă sindicaliştii vor obţine ceea ce au cerut în ultimii ani, odată cu intrarea în vigoare a legii unice, până în anul 2021, cel mai mic venit pentru un profesor ar putea ajunge la valoarea a trei salarii minime pe economie.

În luna ianuarie, salariile profesorilor au fost majorate cu 15%. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!