Publicat la: 08.08.2019. 18:27 / 556 views

SCUTERE DE MOBILITATE. ŞASE BUZOIENI CU DIZABILITĂŢI MOTORII AU PRIMIT CÂTE UN SCUTER

Asociaţia „ROTA”, împreună cu Reprezentanţa Taipeiului la Bratislava şi cu Primăria Buzău au organizat un eveniment caritabil. Şase scutere electrice de mobilitate au fost acordate gratuit unor buzoieni cu dizabilităţi locomotorii. În curând, astfel de scutere ar putea fi produse chiar în oraşul nostru.

scutere 1Pe platoul din faţa Palatului Comunal a avut loc un eveniment caritabil dedicat unor persoane cu dizabilităţi locomotorii din Buzău. Asociaţia „ROTA”, împreună cu reprezentanul Taipeiului la Bratislava şi cu Primăria Buzău, au acordat gratuit scutere electrice de mobilitate unor buzoieni care nu se pot deplasa decât în fotolii de invalid. Pentru că Taiwanul nu are reprezentanţă în România, la eveniment a luat parte Reprezentantul Taipeiului la Bratislava, Larry Tseng.

Astfel de echipamente medicale vor putea fi produse chiar în oraşul nostru, cu sprijinul autorităţilor locale. Primăria va continua pe forţe proprii să ofere astfel de echipamente tuturor locuitorilor municipiului, care sunt obligaţi să le folosească pentru a se putea deplasa.

Totodată, edilii vor trebui să asigure şi condiţii optime pentru deplasarea lor prin oraş. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!