Publicat la: 12.12.2019. 19:24 / 1.379 views

SCUMPIRI PENTRU BUZOIENI, DE LA 1 IANUARIE. TAXE LOCALE MAI MARI, GUNOI MAI SCUMP CU 13%

Astăzi, în Consiliul Local Municipal Buzău, au fost votate majorarea taxelor locale şi scumpirea serviciilor de salubrizare pentru populaţie. Aleşii din opoziţie s-au abţinut sau au votat împotrivă la cele două propuneri. Noile tarife vor intra în vigoare de la 1 ianuarie.

impozite 1 platforma ingropata

Din 2020, buzoienii vor plăti mai mult la gunoi. Firma de salubrizare a propus o scumpire cu 13% a serviciului prestat pentru populaţie. Costul lunar de persoană va fi de 14 lei, pentru colectarea deşeurilor. Conducerea societăţii de salubrizare a invocat majorarea unei taxe de mediu.

Proiectul a trecut cu 14 voturi, majoritatea de la PSD, din arcul opoziţiei fiind două abţineri şi şase voturi împotrivă. În ciuda părerilor contra din partea consilierilor minoritari, şi proiectul privind majorarea taxelor şi impozitelor locale a fost aprobat.

Majorările de taxe locale şi scumpirea tarifelor la gunoi intră în vigoare de la 1 ianuarie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!